torstai 27. syyskuuta 2012

Karhunpoika, Hakaniemenkatu 7

Saavumme sählyn jälkipeleihin ja liitymme siihen seurueeseen, joka on skipannut kebabin ja painellut suoraan Karhunpoikaan.

Juju tilaa pullon Karhun A-olutta (3,90€). Pienen juomalasin näkeminen saa pöydässä aikaan naureskelua ja pälyileviä katseita, jopa suoranaista vittuilua. Karhunpojassa on pienoinen ylpeydenaihe saada iso keskarinsa tarjoiltuna Oiva Toikan Krouvi-oluttuopista. Tavanomaisia laseja kutsutaan naistentuopeiksi. Masa avaa illan isolla pullolla Budvaria (5,70€).

Ensimmäisten jälkeen Masa siirtyy lonkeron pariin. Tarjolle on valittu ehtaa Hartwall Original Long Drinkiä (0,33 l pullo 4,70€), vaikka muuten baarissa on Sinebrychoffin panimon tuotteita. Juju ottaa oluttuopin (4€) ja tiputtaa sekaan shotin Jack Danielsia (4 cl 5,20€). Jujun Sukellusveneen nähtyään Jussi, joka oli kanssamme myös Metro Kebabissa, keksii, että seuraavaksi on juotava  jallusiiderit. Jussin reseptin mukaan kaksi jallusiideriä rakennetaan kolmesta pullosta Crowmooria (0,33 l pullo 5,30€) ja kahdesta jallushotista (4 cl 4,50€). Masa puolestaan pysyy klassikoissa ja tilaa jallukolan (6,10€).

Jossain vaiheessa iltaa Masa kertoo ranskalaisesta loistotuotteesta, Desperados-oluesta, joka sisältää tequilaa. Tämän johdosta Juju ja Jussi päättävät juoda olutta tequilalla. Masa ohjeistaa laittamaan 2 cl tequilaa tuopilliseen, ja siksi pojat ottavatkin tupla-annoksen eli täydet 4 cl per olut. Makua voi kuvailla kahdella sanalla: hyi saatana. Illan aikana Masa innostuu juomaan kanelilla maustettua Fireball-viskiä. Ensimmäinen Fireball menee alas kahvin seassa, toinen raakana, kolmas kolalla ja neljäs raakana yhdessä Coronan kanssa. Masan tuomio on, että Fireball toimii kaikilla edellä mainituilla kombinaatioilla. Viimeisiltä tunneilta Karhunpojassa ei ole muistikuvia hinnoista eikä paljosta muustakaan.

Yhteenveto onnistuneista sählytreeneistä: tunti sählyä, kebab, kuusi tuntia juomista baarissa, kotiin.

Karhunpoika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti