keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Prankkari, Kaarlenkatu 1

Omistajaa vaihtaneen Prankkarin ikkunoissa on vielä vanhat Sivuraiteen teipit, kun pistäydymme visiitille. Päätämme ruokailla terassilla, koska sisätilat eivät ole kovin houkuttelevat, ja ulkonakin tarkenee oleskella tänä kesäisenä päivänä.

Olemme tulossa Heinähatun terassilta, ja soittovehkeet ovat edelleen mukanamme. Juju istuu terassille soitinkoteloiden kanssa, ja Masa käy sisällä hakemassa juomaa ja tekemässä ruokatilauksen. Masa yllättää Jujun tuomalla pöytään kannullisen sangriaa (12€), vaikka Juju on pyytänyt bisseä (3,50€/iso Koff-tuoppi) juomakseen.

Sangria on makeaa, esanssisen mehuista ja muistuttaa maultaan aika paljon Fresitaa. Hedelmiä ei ole lainkaan, ja punaviini voisi olla tukevampaa. Hedelmien puute menee henkilökunnan mukaan  omistanjanvaihtoon liittyvän siirtymätilan piikkiin.

Hetken päästä pöytäämme tuodaan kevyeksi myöhäiseksi lounaaksi Tosimiehen vege -nimellä kulkeva pizza, jonka syömme littiin. Tosimiehen vege (8€) sisältää salamia, kinkkua ja pekonia. Pizza täyttää ihraiset odotukset olematta kuitenkaan liian rasvainen. Mitään yllätyksiä tämä hyvä peruslätty ei tarjoa. Tosimiehen vegen voisi kuvitella sopivan erinomaisesti kosteaa juhlaa seuraavan nuutuneen olon huojentamiseen.

Tosimiehen vege con sangria

Prankkari (uudet teipit)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti